Restauratie atelier
Classic skills

Classic Skills is een professioneel autorestauratiebedrijf dat is gespecialiseerd in het restaureren van klassieke auto’s uit het topsegment. Vanuit Lomm, nabij Venlo, bedient Classic Skills klanten van over de hele wereld, waaronder verzamelaars, musea en investeerders.

Streven naar
perfectie en authenti­citeit

Het team van Classic Skills werkt aan vintage auto’s van alle merken en periodes en beheerst het complete restauratierepertoire van A tot Z onder één dak. Eigenaar Noek Stevens geeft leiding aan een team van acht professionals in een ruime, moderne werkplaats met klimaatbeheersing. Zij werken continu aan 10 tot 15 projecten, variërend van een eenvoudige reparatie tot een volledige restauratie.
Classic Skills streeft altijd naar perfectie en authenticiteit, tot in de kleinste details. Voorafgaand aan elk project wordt onderzocht hoe de originele auto er precies uitzag toen deze de fabriek verliet. Meestal onthult de auto deze informatie zelf. Als dit niet het geval is, dan valt Classic Skills terug op haar uitgebreide database en netwerk om het complete verhaal van de auto te achterhalen.

Alleen het beste vakmanschap garandeert uw investering

Pure passie
kun je proeven

Een werkplaats ingericht met authentieke machines voor het handmatig en mechanisch vervaardigen van carrosseriedelen van verschillende materialen.

Een perfecte kopie
van het origineel

Tijdens restauraties doet Classic Skills absoluut geen concessies. Om het origineel perfect te kopiëren, gebruikt het team zoveel mogelijk authentieke machines, gereedschappen, technieken en materialen. Zelfs op plekken die niet zichtbaar zijn worden originele kabels en bevestigingsmaterialen gebruikt. Het resultaat is altijd een volledig authentieke auto in perfecte staat. Dit wordt gewaardeerd door klanten en jury’s van diverse prestigieuze concoursen over de hele wereld.

Classic Skills is altijd volledig transparant richting klanten en gaat uiterst zorgvuldig en discreet met hun dierbare auto’s om. Omdat Classic Skills het volledige restauratierepertoire beheerst, verlaat de
auto de werkplaats gedurende de restauratie nooit. Alle stappen in het proces worden uitgebreid gedocumenteerd met foto’s en beschrijvingen. Eigenaren mogen altijd binnenlopen om te zien hoe het met hun project staat.

Classic Skills heeft door de jaren heen een excellente reputatie opgebouwd door haar unieke kwaliteit, visie, expertise en ervaring. Door deze reputatie mag het team al jaren lang zeer exclusieve auto’s restaureren, altijd naar volle tevredenheid van de opdrachtgever. Kortom, Classic Skills is een restaurateur met passie voor het vak, oog voor detail en aandacht voor de klant.
Classic Skills
Spikweien 1a
5943 AC Lomm
Telefoon: +31 (0)77 307 30 66
Mobiel: +31 (0)6 200 778 78
Email: info@classicskills.nl
KvK: 82654840
BTW ID: NL862554391B01